...
Telefon: (+40)-745-603-880 | Adresa: Strada Crisanei, Numarul 10, Alba Iulia

Endocrinologie

Diagnosticam. Tratam. Explicam

In ce consta un consult de endocrinologie complet?

Consultul de endocrinologie complet poate insuma anamneza, examen obiectiv, fizic, ecografie tiroidiana, recomandari analize cu specific endocrinologic, tratament, reevaluare, control, recomandari de alte evaluari mai complexe cum ar fi computer tomografie, RMN, radiografii sau ecografie abdominala.

Programeaza-te la cabinet sau online

Pentru programari telefonice sunati intre orele:
8:00 – 20:00 Luni – Sambata

Servicii endocrinologice de specialitate

Pe langa faptul ca avem disponibil consultul endocrinologic adulti si consultul endocrinologic copii la cabinet si online, in curand doamna Dr. asistent universitar asociat Andrada Brai, va detine si o a doua specializare: diabet zaharat si boli de nutritie.
Echipa de medici endocrinologi
Dr. Brai Andrada

Dr. Brai Andrada

ASISTENT UNIVERSITAR ASOCIAT MEDIC SPECIALIST ENDOCRINOLOG

Dr. Toma Ioana

Dr. Toma Ioana

MEDIC SPECIALIST ENDOCRINOLOG

Asist. Univ. Dr. Grosu Alin

Asist. Univ. Dr. Grosu Alin

Medic primar cardiolog

Dr. Mada Laura

Dr. Mada Laura

Medic specialist cardiolog

EFECTUAM CONSULT ENDOCRINOLOGIC ADULTI

Consult endocrinologic adulti

In timpul consultului de endocrinologie, medicul va discuta cu dumneavoastra despre simptome, istoric medical si orice medicatie pe care o administrati. De asemenea, medicul nostru endocrinolog poate efectua o examinare fizica pentru a verifica glandele endocrine si poate efectua teste de diagnostic pentru a evalua nivelurile hormonale si alte functii ale corpului.
Pe baza rezultatelor evaluarii, medicul endocrinolog poate oferi un diagnostic si poate recomanda un plan de tratament personalizat.

Un consult endocrinologic poate fi benefic pentru a identifica si trata afectiunile endocrine aflate intr-un stadiu incipient sau avansat, si astfel pot fi prevenite complicatii ulterioare.

EFECTUAM CONSULT ENDOCRINOLOGIC

Consult de endocrinologie copii

Un consult endocrinologic pentru copii implica evaluarea si tratamentul afectiunilor endocrine la copii, inclusiv a diabetului zaharat sau a rezistentei la insulina, a tulburarilor de crestere si pubertate precoce sau intarziata.
Consultul endocrinologic pentru copii poate ajuta la prevenirea si gestionarea afectiunilor endocrine la copii, asigurandu-ne ca puiul dumneavoastra are o dezvoltare sanatoasa si o calitate buna a vietii.
EFECTUAM ECOGRAFIE TIROIDIANA

Ecografie tiroidiana

Ecografia tiroidiana este modalitatea prin care medicul nostru endocrinolog poate sa vada cu ajutorul ultrasunetelor sectiuni prin glanda tiroida, paratiroida si care poate arata modificari ale structurii sau omogenitatii, noduli tiroidieni, cresterea in volum a tiroidei sau paratiroidelor.

Investigatie non-invaziva, extrem de importanta, cu care se pot evidentia foarte usor bolile tiroidiene cum ar fi nodulii tiroidieni sau tiroidita, chisturile sau inflamatia tiroidiana, permitand medicului sa formuleze un plan de tratament adecvat. Ecografia tiroidiana este o procedura imagistica sigura, care nu implica radiatii ionizante si nu prezinta riscuri semnificative pentru sanatatea dumneavoastra.

REDACTAM REFERAT MEDICAL

Referat medical endocrinologie

Referatul medical endocrinologic poate include descrierea simptomelor si semnelor asociate cu afectiuni ale sistemului endocrin, precum si optiunile de tratament, inclusiv terapia hormonala, interventia chirurgicala si modificarile stilului de viata. De asemenea, poate aborda aspecte precum diagnosticul si prevenirea acestor afectiuni, precum si monitorizarea pe termen lung.

Referatul medical in endocrinologie va ajuta sa intelegeti mai bine afectiunile dumneavoastra endocrinologice si sa luati decizii mai bine informate cu privire la ingrijirea medicala de care aveti nevoie. Referatul medical este elaborat de un medic endocrinolog specialist Cardio Help Team si este bazat pe date stiintifice actuale si evidente clinice relevante.

ELIBERAM ADEVERINTE MEDICALE

Adeverinta medicala endocrinologie

Adeverinta medicala in endocrinologie poate fi utilizata pentru a confirma anumite informatii medicale relevante, cum ar fi diagnosticul unei afectiuni endocrine, starea dumneavoastra de sanatate sau necesitatea unui tratament specific.

Adeverinta medicala poate fi necesara in diferite situatii, printre care enumeram: prezentarea la locul de munca sau la scoala pentru a justifica absenta sau pentru a solicita concediu medical; solicitarea unei indemnizatii de asigurare de sanatate sau a unei pensii de invaliditate; participarea la concursuri sau examene care necesita o evaluare a sanatatii; solicitarea unui permis de conducere sau a unei alte licente care implica evaluarea medicala. Pentru toate situatiile de mai sus, medicul nostru endocrionolog va poate oferi adeverinta medicala in endocrionologie de care aveti nevoie.

EFECTUAM CONSULT ENDOCRINOLOGIC ONLINE

Consult endocrinologic online

Consultul endocrinologic online oferit de Cardio Help Team se realizeaza prin intermediul WhatsApp Video. Aceasta optiune implica o evaluare detaliata a istoricului medical al pacientului si poate fi accesata pentru a obtine o reevaluare la cateva luni de la prima consultatie, pentru a primi tratament pentru afectiuni care pot fi diagnosticate online, pentru a solicita o a doua opinie medicala, pentru a primi recomandari cu privire la analize si evaluari necesare sau pentru a obtine raspunsuri la orice intrebare sau nelamurire din sfera endocrinologica.

Consultul endocrinologic online oferit de Cardio Help Team este o optiune extrem de convenabila din punct de vedere al costului si al platformei prin care este furnizat. Mai mult decat atat, veti primi o scrisoare medicala semnata si parafata de medicul endocrinolog, care va contine informatii detaliate despre simptomele, diagnosticul si tratamentul aferent afectiunii, precum si indicatii pentru investigatii suplimentare. Merita incercat!

Lista de preturi

Servicii & Tarife

Va punem la dispozitie lista de preturi detaliata a serviciilor noastre endocrinologice

Ai nevoie de un consult endocrinologic?

Solicita un consult endocrinologic la cabinet sau online

Completeaza formularul pentru un consult endocrinologic la cabinetul nostru din Alba Iulia sau pentru un consult online in endocrinologie, prin intermediul WhatsApp video.


    Daca bifati, o sa primiti GRATUIT serviciu de monitorizare a nivelului de oxigen din sange pe timpul noptii
    Bifati casuta pentru test rapid glicemie GRATUIT