fbpx
Telefon: (+40)-745-603-880 | Adresa: Strada Crisanei, Numarul 10, Alba Iulia

Despre noi

Povestea noastra

Cabinet medical privat Cardio Help Team

Povestea Cardio Help Team a inceput in 2016 cand noi, doi medici devotati sanatatii, sot si sotie, cu experienta in cardiologie si pneumologie, am decis sa aducem servicii medicale de excelenta pentru pacientii nostri.
consultatii de excelenta - viziunea noastra pentru cabinetele medicale Cardio Help Team

Medici empatici, de renume

Suntem profund convinsi ca medicina este un domeniu unde excelenta este mult mai importanta decat in alte domenii, motiv pentru care ne-am straduit sa aducem in echipa medici colaboratori empatici care au aceleasi valori ca si noi, si mai mult, au numeroase competente si supraspecializari

Ca echipa de medici, dorinta noastra este ca pacientii sa isi inteleaga cat mai bine afectiunile si sa le explicam cum ii ajuta tratamentul oferit.

Acceseaza rapid informatii medicale utile pentru tine
Despre noi Valori
Esenta Cardio Help Team

Valorile echipei noastre medicale

Misiunea

Misiunea noastra este de a imbunatati sanatatea si starea de bine a oamenilor oferind servicii medicale de excelenta, atat online, cat si in cabinetul fizic din Alba Iulia.

Viziunea

Viziunea noastra este de a oferi servicii medicale calitative, la preturi accesibile.

Politica de excelenta medicala

Am adus impreuna o echipa de medici de renume, empatici, supraspecializati, alaturi de aparatura medicala de varf si conditii de consult sigure.

Domeniile de specialitate Cardio Help Team

Oferim servicii medicale de excelenta din patru specializari si supraspecializari distincte. Te invitam sa alegi specializarea care te intereseaza si sa ne contactezi pentru o programare la cabinet sau online:
Faceti cunostinta cu Medicii Cardio Help Team
Dr. Brai Andrada

  Dr. Brai Andrada

  ASISTENT UNIVERSITAR ASOCIAT MEDIC SPECIALIST ENDOCRINOLOG

  Dr. Cormos Rodica

   Dr. Cormos Rodica

   MEDIC PRIMAR GASTROENTEROLOG

   Dr. Filan Teodora

    Dr. Filan Teodora

    MEDIC SPECIALIST CARDIOLOG

    Dr. Grosu Alin

     Dr. Grosu Alin

     ASISTENT UNIVERSITAR MEDIC PRIMAR CARDIOLOG

     Dr. Mada Laura

      Dr. Mada Laura

      MEDIC SPECIALIST CARDIOLOG

      Dr. Miclea Ioana

       Dr. Miclea Ioana

       MEDIC PRIMAR CARDIOLOG

       Dr. Moldovan Simona

        Dr. Moldovan Simona

        MEDIC SPECIALIST PNEUMOLOG

        Dr. Toma Ioana

         Dr. Toma Ioana

         MEDIC SPECIALIST ENDOCRINOLOG

         Dr. Parastie Angela

          Dr. Parastie Angela

          MEDIC SPECIALIST PNEUMOLOG

          Dr. Popescu Alexandra

           Dr. Popescu Alexandra

           MEDIC PRIMAR PNEUMOLOG

           Echipamente si facilitati moderne

           Medici specialisti | Aparatura medicala de ultima generatie | Consult la cabinet | Consult online | Aparatura sterilizare aer in cabinet

           Programarile sunt facute de asistentele noastre si de cele mai multe ori gasim loc pentru a va programa in aceeasi saptamana si uneori chiar si in aceeasi zi sau ziua urmatoare. Va puteti asigura locul pentru o consultatie la cabinet sau online, printr-un apel la (+40)-745-603-880 sau completand acest formular.

           Depinde de ce consult aveti nevoie, ce investigatii sunt necesare pentru acel consult, etc. Avem lista cu preturi si servicii cardiologie aici, pneumologie aici, gastroenterologie aici si endocrinologie aici. Daca doriti mai multe detalii, o convorbire telefonica scurta cu asistentele noastre va poate raspunde la eventualele neclaritati.

           Colaboram cu mai multi medici, toti profeseaza si in spitale de stat (Alba Iulia, Cugir, Aiud, Cluj-Napoca). Puteti parcurge lista completa cu numele si specializarea fiecarui medic aici.

           Strada Crisanei nr. 10, este o straduta care uneste Bulevardul Ferdinand cu strada Iasilor, peste drum de Dispensarul TBC Alba Iulia, deasupra farmaciei EuroFarm. Locatia exacta aici.

           Nu avem contract cu CAS Alba. Un medic are voie sa detina doar un contract cu CAS. Medicii nostri lucreaza si in spitale de stat, avand deja un contract CAS la spital, legea nu le permite sa detina un al 2-lea contract cu CAS.
           De cele mai multe ori medicatia cardiologica nu trebuie intrerupta. Daca este vorba despre un alt tip de medicatie, cel mai bine discutati specificatiile cazului medical cu doctorul care v-a prescris tratamentul.
           Majoritatea medicamentelor cardiologice nu afecteaza ficatul. Unele dintre ele pot afecta ficatul, dar in cazuri foarte rare si atunci beneficiile depasesc riscurile, iar pentru acelea medicul cardiolog va va recomanda monitorizare.

           Daca doriti un consult online sunati la (+40)-745-603-880 sau completati formularul acesta pentru a va programa. Asistentele noastre va vor contacta pentru a stabili detaliile consultului (specialitatea, ora, ziua, medicul, etc).

           Consultul online se va desfasura pe platforma WhatsApp, pe care o puteti descarca gratuit din Google Play sau App Store. Pentru o mai buna evaluare va rugam sa trimiteti fotografii dupa documentele medicale, analize, medicamentele pe care luati in prezent, pe numarul de WhatsApp al cabinetului – (+40)-745-603-880.

           Veti primi un cont IBAN in care puteti face plata. Dupa trimiterea dovezii platii asistenta va va trimite un link de WhatsApp video pe care va rugam sa il accesati la ora si ziua stabilita pentru consult. Dupa efectuarea consultului in decurs de 24 de ore veti primi pe platforma WhatsApp scrisoarea medicala in format electronic parafata de medicii nostri.

           Pentru un consult online sunati la (+40)-745-603-880 sau dureaza cateva secunde sa completati formularul acesta pentru a va programa. Dupa discutia cu asistentele noastre in care vi se vor oferi detaliile aferente programarii, veti primi si un cont IBAN in care va rugam sa faceti plata pentru consultatia pe care o doriti.

           Dupa efectuarea platii va invitam sa trimiteti dovada pe numarul de WhatsApp al cabinetului (+40)-745-603-880, astfel va asigurati ca medicul dorit de dumneavostra va va consulta la ora si ziua stabilite. In maxim 24 de ore de la consultul online veti primi, pe aceeasi platforma WhatsApp, scrisoarea medicala in format electronic, parafata de medicul care v-a consultat.