...
Telefon: (+40)-745-603-880 | Adresa: Strada Crisanei, Numarul 10, Alba Iulia

Gastroenterologie

Diagnosticam. Tratam. Explicam

In ce consta un consult gastroenterologic complet?

La Cardio Help Team consultul gastroenterologic poate insuma anamneza, examenul fizic al abdomenului, ecografie abdominala, recomandari (analize, computer tomografie abdominala, gastroscopie si/sau colonoscopie), tratament si control. In plus, oferim explicatii detaliate despre problemele observate in timpul consultatiei si cum le puteti preveni sau trata.

Programeaza-te la cabinet

Pentru programari telefonice sunati intre orele:
8:00 – 20:00 Luni – Sambata

Servicii gastroenterologice de specialitate

Alegerea cabinetului de gastroenterologie Cardio Help Team va ofera servicii medicale de inalta calitate, un tratament personalizat si un mediu prietenos si confortabil. Medicul nostru specialist in gastroenterologie este dedicat sanatatii si bunastarii dumneavoastra.
Medic gastroenterolog
Dr. Cormos Rodica

Dr. Cormos Rodica

MEDIC PRIMAR GASTROENTEROLOG

Dr. Todor Emilia

Dr. Todor Emilia

MEDIC SPECIALIST GASTROENTEROLOG

Asist. Univ. Dr. Grosu Alin

Asist. Univ. Dr. Grosu Alin

Medic primar cardiolog

Dr. Mada Laura

Dr. Mada Laura

Medic specialist cardiolog

EFECTUAM ECOGRAFIE ABDOMINALA

Ecografie abdominala

Ecografia abdominala este o investigatie medicala neinvaziva si sigura, care utilizeaza unde sonore de inalta frecventa pentru a vizualiza organele si structurile din zona abdominala. In acest mod medicul nostru gastroenterolog poate observa modificari de structura sau de continut al organelor abdominale (ficat, splina, pancreas, stomac, intestine, alte organe). In plus, se pot observa modificari de tranzit intestinal, ocluzii, hernii, etc.

Printre principalele beneficii ale ecografiei abdominale se numara non-invazivitatea, siguranta (fara utilizarea radiatiilor ionizante, ceea ce o face sigura inclusiv pentru femeile gravide și copii), costul accesibil (este relativ accesibila in comparatie cu alte investigatii imagistice, cum ar fi tomografia computerizata sau imagistica prin rezonanta magnetica (IRM) si capacitatea de a detecta cancerul abdominal si de a evalua functia organelor din zona abdominala.

ELIBERARE REFERAT MEDICAL

Referat medical gastroenterologie

Referatul medical de gastroenterologie este un document care contine informatii detaliate despre starea dumneavoastra de sanatate, diagnosticul si tratamentul, istoricul medical, rezultatele testelor si procedurilor medicale efectuate, precum si recomandarile medicale pentru continuarea ingrijirii.

Referatul medical de specialitate in gastroenterologie poate fi folosit de medici sau de comisiile medicale pentru a facilita diagnosticarea afectiunilor si evaluarea gradului de invaliditate sau a necesitatii de acordare a unei pensii de boala. De asemenea, documentul poate oferi recomandari cu privire la tratamentele adecvate care trebuie urmate.

ELIBERARE ADEVERINTA MEDICALA

Adeverinta medicala gastroenterologie

O adeverinta medicala in specialitatea gastroenterologie este un document emis de medicul nostru specialist gastroenterolog care confirma starea de sanatate a pacientului sau diagnosticul, in cazul in care acesta a fost consultat sau tratat pentru o afectiune a tractului gastrointestinal.
Adeverinta medicala in gastroenterologie poate fi utila pentru justificarea absentei de la locul de munca, restrictiile alimentare sau recomandarile de activitate fizica si poate fi acordata in urma unui consult de catre medicul gastroenterolog Cardio Help Team.
Lista de preturi

Servicii & Tarife

Va punem la dispozitie lista de preturi detaliata a serviciilor noastre gastroenterologice

Ai nevoie de un consult gastroenterologic?

Solicita un consult gastroenterologic la cabinet

Completeaza formularul pentru un consult gastroenterologic la cabinetul nostru din Alba Iulia


    Bifati casuta pentru test rapid glicemie GRATUIT