...
Telefon: (+40)-745-603-880 | Adresa: Strada Crisanei, Numarul 10, Alba Iulia

Cardiologie

Diagnosticam. Tratam. Explicam

In ce consta un consult de cardiologie complet?

 Consultul cardiologic complet poate insuma anamneza, examenul obiectiv (fizic), EKG (ECG) la care se adauga de cele mai multe ori si alte investigatii.

Programeaza-te la cabinet sau online

Pentru programari telefonice sunati intre orele:
8:00 – 20:00 Luni – Sambata

Servicii Cardiologice de Specialitate

Daca ai o afectiune cardiaca, iti doresti o ingrijire medicala de inalta calitate, serviciile noastre de cardiologie sunt pentru tine
Echipa de medici cardiologi
Dr. Filan Teodora

Dr. Filan Teodora

Medic specialist cardiolog

Dr. Grosu Alin

Dr. Grosu Alin

ASISTENT UNIVERSITAR MEDIC PRIMAR CARDIOLOG

Dr. Mada Laura

Dr. Mada Laura

Medic specialist cardiolog

Dr. Miclea Ioana

Dr. Miclea Ioana

MEDIC PRIMAR CARDIOLOG

EFECTUAM EKG

EKG

Este modalitatea prin care medicul cardiolog poate observa functionarea buna sau dupa caz defectuasa a influxurilor electrice de la nivelul inimii. Aceasta investigatie poate ajuta la un diagnostic corect impreuna cu alte investigatii (ecografie cardiaca) sau poate releva direct diagnosticul.
Aparatul EKG (ECG) ajuta la interpretarea starii cardiace a pacientului, oferind informatii despre eventualele probleme ale inimii, cum ar fi un posibil infarct.
EFECTUAM ECOGRAFIE CARDIACA

Ecografie Cardiaca

Ecografia cardiaca este un examen neinvaziv, nedureros și foarte sigur, care nu iradiaza si poate fi efectuat fara anestezie sau interventii chirurgicale. Investigatie prin care medicii nostri cardiologi pot vedea cu ajutorul ultrasunetelor sectiuni prin inima, pericard, cavitatile cardiace si pot observa, daca este cazul, anormalitati de circulatie a sangelui, de contractilitate, modificari ale structurilor inimii. In acest mod vor putea observa cele mai multe patologii in cardiologie.
Medicii Cardio Help Team pot oferi cu ajutorul acestei ecografii un diagnostic precis care poate ghida tratamentul adecvat, care va ajuta sa preveniti complicatiile si sa va mentineti starea de sanatate optima.
EFECTUAM TEST DE EFORT

Test de efort

Testul implica plasarea pacientului pe un echipament care masoara activitatea cardiaca si consta dintr-un EKG in timpul efortului pe bicicleta ergonomica, care poate sa evidentieze probleme cardiace (cardiopatie ischemica, tulburari de conducere) care apar la anumite persoane doar in timpul efortului fizic si doar dupa un anumit grad de efort fizic.
Evidentiaza probleme care nu apar pe EKG (ECG)-ul de repaus desi pacientul are acuze. Pentru un consult detaliat, te asteptam la cabinetul nostru medical de cardiologie.
EFECTUAM HOLTER EKG

Holter EKG

Holterul EKG este un dispozitiv portabil care inregistreaza activitatea electrica a inimii continuu timp de 24 ore si este modalitatea prin care medicul cardiolog evidentiaza probleme cardiace de conducere sau aritmii care apar sporadic si care nu pot fi evidentiate printr-un EKG simplu.
Detectarea aritmiilor sau a altor anomalii ale ritmului cardiac si monitorizarea eficacitatii tratamentului pentru problemele cardiace existente, in vederea ajustarii tratamentului sau prevenirii unor complicatii (de exemplu fibrilatia atriala poate duce la accident vascular cerebral ischemic).
EFECTUAM HOLTER DE TENSIUNE ARTERIALA

Holter de tensiune arteriala

Este o masurare continua a tensiunii arteriale din jumatate in jumatate de ora prin care se poate evidentia cresterea tensiunilor in anumite perioade ale zilei, noptii. Consta intr-un dispozitiv portabil care masoara tensiunea arteriala pe parcursul unei perioade lungi de timp, de obicei 24 de ore. Fata de masurarea de 3 ori pe zi este o modalitate mai buna de evidentiere a gradului de control al tensiunii arteriale.
Printre cele mai evidente beneficii ale hoterului de tensiune arteriala este evaluarea riscului de complicatii cardiovasculare, cum ar fi atacul de cord si accidentul vascular cerebral. Complicatii pe care le puteti preveni chiar acum, cu ajutorul medicilor cardiologi Cardio Help Team.
EFECTUAM ECOGRAFII DOPPLER VENOS SI ARTERIAL

Doppler venos si arterial

Ecografia prin care medicul nostru cardiolog cu ajutorul ultrasunetelor evidentiaza sectiuni prin vasele (artere sau vene) membrelor inferioare sau superioare si sectiuni vasculare ale carotidelor.
Medicul cardiolog va putea observa, daca este cazul, modificari de structura ale peretilor (cum ar fi depunerile de colesterol) sau/si modificari de circulatie a sangelui si va poate oferi tratamentul de care aveti nevoie.
Eliberam referate medicale

Referat medical cardiologie

Referatul medical de specialitate este un document elaborat de unul dintre medicii nostri cardiologi in urma consultului, care contine informatii detaliate despre starea de sanatate a pacientului si evaluarea clinica a simptomelor si semnelor prezente.
Referatul medical de specialitate poate fi utilizat de medici si/sau comisii medicale pentru a ajuta la diagnosticarea bolilor si/sau evaluarea si incadrarea in grad de handicap sau pensie de boala si pentru a recomanda tratamente adecvate.
ELIBERAM ADEVERINTE MEDICALE

Adeverinta medicala

Adeverinta medicala cardiologica este un document emis de unul dintre medicii cardiologi Cardio Help Team care atesta o informatie medicala referitoare la pacientul care a solicitat-o.
Adeverinta medicala poate fi utila in obtinerea unor drepturi sau beneficii sociale, angajarea intr-un anumit domeniu, inscrierea la studii, preschimbare permis de conducere, etc.
Efectuam Indice glezna-brat

Indice glezna-brat

Procedura medicala indice glezna-brat (IGB) este un test simplu si neinvaziv care poate fi folosit pentru a evalua riscul de boli cardiovasculare si ateroscleroză. Acest test este un raport intre presiunea sangelui masurata la glezna si presiunea masurata la brat, care poate oferi informatii valoroase despre starea sistemului circulator.
Medicii nostri cardiologi, cu ajutorul aparaturii de specialitate, prin procedura masurarii indicelui glezna-brat pot detecta probleme cu circulatia sangelui inainte ca simptomele sa devina evidente, pot evalua riscul de boli cardiovasculare si pot monitoriza evolutia bolilor cardiovasculare si a aterosclerozei si vor adapta planul terapeutic in consecinta.
Efectuam consult online

Consult cardiologic online

La Cardio Help Team consultul cardiologic online se desfasoara prin intermediul WhatsApp Video. Consta intr-un consult cu anamneza si poate fi accesat daca aveti nevoie de reevaluare la 1 luna/3 luni/6 luni, de tratament pentru anumite afectiuni care pot fi diagnosticate online, de o a doua opinie medicala, o recomandare pentru diverse analize si evaluari sau pentru orice intrebare/nelamurire medicala.

Consultul cardiologic online la cabinetul nostru este foarte accesibil, atat ca pret, cat si ca platforma prin care se desfasoara. Mai mult, veti primi o scrisoare medicala, parafata, care va contine simptomatologia, diagnosticul si tratamentul aferent afectiunii si indicatii de investigatii suplimentare. Merita incercat!

Ai nevoie de o consultatie cardiologica?

Solicita un consult cardiologic la cabinet sau online

Completeaza formularul pentru un consult cardiologic la cabinetul nostru din Alba Iulia sau pentru o consultatie cardiologica online, prin intermediul Whatsapp Video.


    Daca bifati, o sa primiti GRATUIT serviciu de monitorizare a nivelului de oxigen din sange pe timpul noptii
    Bifati casuta pentru test rapid glicemie GRATUIT