...
Telefon: (+40)-745-603-880 | Adresa: Strada Crisanei, Numarul 10, Alba Iulia

Consult pentru tensiune mare (hipertensiune arteriala), online

tensiune mare
Consult online pentru tensiune arteriala mare

Consult pentru tensiune mare ( hipertensiune arteriala ) online

Hipertensiunea arteriala (tensiune mare) este o problema de sanatate foarte importanta si cu posibila evolutie spre complicatii severe (boli cardiace si vasculare) in timp, dar de multe ori o ignoram avand in vedere ca de obicei nu ne provoaca durere sau alte simptome deranjante.
Daca nu ne deranjeaza, pare sa fie chiar mai greu sa mergem la medic.
Noi, la Cardio Help Team am decis sa tratam aceasta problema fara a mai fi nevoie de prezentare la cabinetul medical, adica sa va oferim consult pentru tensiune mare, online.

Avantajele consultului pentru tensiune mare, online:

Convenienta: puteti face consultul medical din confortul propriei locuinte.
Accesibilitate: ideal pentru cei care locuiesc la distanta mai mare fata de servicii medicale, dar nu numai.
Economie de timp: eliminarea timpului petrecut in sala de asteptare sau pentru deplasare.

Dezavantajele consultului pentru tensiune mare, online:

Limitari tehnologice: calitatea conexiunii la internet sau probleme tehnice pot afecta consultul. Noi o sa ne asiguram de calitatea unei conexiuni cat mai bune din partea noastra, dar depinde si dumneavoastra ce conexiune aveti. In acest caz, se poate anula sau reprograma consultul, eventual se poate consulta prin convorbire audio telefonica sau whatsapp.

Programarea

Se face la numarul (+40)-745-603-880 sau pe site, la sectiunea solicita programare, si veti fi sunat de asistenta noastra.

data programare consult online
Cand sa va programam?

Consultul pentru tensiune mare, online

Inainte de data si ora programarii consultului, asigurati-va ca aveti toate actele medicale si va rugam odata ce le-ati gasit sa ni le trimiteti pe WhatsApp sau email sub forma de poze. La ora si data programarii intrati pe linkul pe care vi l-am trimis pe email sau whatsapp.
La inceput medicul se va prezenta, identifica si va cere sa faceti si dumneavoastra la fel.
Apoi vorbiti cu medicul despre hipertensiunea pe care o aveti: cand a debutat, ce simptome aveti, ce medicatie luati in prezent pentru hipertensiune, ce analize ati facut, ce alte boli mai aveti care ar putea influenta hipertensiunea intr-un mod negativ.
Medicul va lua in considerare toate aceste informatii, le va nota in scrisoarea medicala, si in functie de acestea, va prescrie medicatia potrivita pentru dumneavoastra,  cu parafa si semnatura.

Plata

Faceti plata doar dupa ce ati facut consultul. O sa primiti de la noi factura fiscala sau link de plata. Apoi dupa efectuarea platii o sa primiti pe email scrisoarea medicala si/sau reteta parafate si semnate.

plata cu cardul dupa consult
Plata consult online

 

Studiu de caz/exemple

Caz real de consult medical pentru tensiune mare, online.

Marin avea de mult timp hipertensiune arteriala (tensiune mare), dar nu reusea niciodata sa ajunga la medic. Era foarte ocupat. O colega de munca l-a vazut ca are dureri de cap in fiecare dimineata si i-a spus de noi. A facut consult pentru tensiune mare online a doua zi si de atunci, dupa tratamentul administrat de medicul nostru cardiolog, totul decurge bine, nu mai are dureri de cap dimineata si poate sa se concentreze din nou pe ce are de facut.

O poveste reala a unui pacient care a invatat pe calea cea mai grea ce inseamna complicatiile hipertensiunii (tensiune mare).

Ioan avea hipertensiune arteriala netratata de mai multi ani, Maria, sotia lui, era ingrijorata pe buna dreptate. Ioan refuza orice medicatie, nu intelegea ca hipertensiunea poate fi periculoasa prin complicatiile pe care le poate aduce.
Intr-o dimineata a facut accident cerebral vascular (AVC) si nu mai putea sa se ridice din pat, nu-si mai simtea mana stanga si piciorul stang. Si gura era cazuta. Maria s-a speriat foarte tare, a sunat repede la urgenta. I-a sunat si pe copii. Cu totii au mers la spital, unde medicul neurolog l-a internat de urgenta si nu i-a dat mari sanse de recuperare.
Maria se invinovatea, se gandea ca trebuia sa fi insistat mai mult pentru tratarea hipertensiunii, doar medicul de familie i-a avertizat de problemele care pot aparea.
Dupa mai multe zile, Ioan arata cateva semne de recuperare. Timp de 2 luni a facut exercitii in fiecare zi si din fericire a recuperat aproape toate functiile motorii. Mai simtea amortita partea stanga, piciorul stang parca nu mai putea sa-l controleze la fel de bine ca inainte.
Acum Ioan isi ia medicamentele de tensiune, a invatat pe calea cea mai grea ca tensiunea arteriala mare nu este bine sa fie lasata la intamplare.

Suntem aici sa te ajutam!

tensiune arteriala mare
Consult online prin whatsapp video call

Apelati la expertii in hipertensiune de la Cardio Help Team!
Nu lasati boala hipertensiva (tensiunea mare) sa ajunga la complicatii (boli de inima si boli vasculare) care nu mai sunt reversibile. Preventia este cea mai buna!

Pentru programare sunati-ne la numarul (+40)-745-603-880 sau inscrieti-va pe site, la sectiunea solicita programare, (si veti fi sunat de asistenta noastra.)

Expertii in hipertensiune arteriala

Cardio Help Team

Diagnosticam, tratam, explicam.

Diagnosticam precis, tratam personalizat, explicam într-un limbaj pe intelesul fiecaruia in cardiologie.