...
Telefon: (+40)-745-603-880 | Adresa: Strada Crisanei, Numarul 10, Alba Iulia
Stetoscop litman auscultatie pulmonara in cadrul consultului de pneumologie .

 Controlul Gratuit al Plamanilor prin Auscultatie (screening, evaluare auscultatorica pulmonara), dupa o Raceala

Oferta se încheie în:

Dupa ce treceti printr-o raceala si va ramane tusea, aceasta poate fi enervanta, dar si un semn ca plamanii dumneavoastra ar putea avea o problema care trebuie diagnosticata si tratata de catre un medic pneumolog. Cu cat aflati mai repede despre aceste probleme, cu atat mai bine, pentru ca asa puteti sa va simtiti mai bine cat mai repede si sa evitati ca problemele sa devina mai serioase pe viitor.

De ce este importanta aceasta Verificare a Plamanilor

Auscultatia pulmonara este atunci cand medicul va asculta plamanii cu un aparat special, numit stetoscop, pentru a auzi cum respirati. Este un mod simplu si rapid de a verifica daca plamanii dumneavoastra functioneaza cum trebuie. Uneori, medicul poate auzi sunete care nu sunt normale, ca niste fluieraturi sau zgomote de parca ar plesni ceva cand respirati. Aceste sunete pot arata ca este ceva in neregula si ca e nevoie de mai multe verificari.

Stetoscop litman auscultatie pulmonara - Cardio-Help-Team
Stetoscop litman auscultatie pulmonara – Cardio-Help-Team

Cum va ajuta echipa Cardio Help Team in mod Gratuit

Echipa de la Cardio Help vrea sa ajute pe toti cei care au avut o raceala si acum se confrunta cu o tuse care nu mai trece. Daca sunteti in aceasta situatie, puteti sa ne sunati si sa stabiliti o intalnire pentru a va verifica plamanii, totul in mod gratuit. In timpul acestei verificari cu stetoscopul, care dureaza de obicei 2 minute, un specialist va asculta respiratia dumneavoastra si, daca aude ceva anormal, va va recomanda mai multe investigatii (de obicei radiografie pulmonara si/sau spirometrie ) si consult pneumologic.

Acestea pot ajuta la descoperirea si tratarea problemelor de plamani inainte sa devina mai grave.

Sfaturi Finale

Este foarte important sa aveti grija de plamanii dumneavoastra, mai ales dupa o raceala care nu pare sa treaca. Serviciul de auscultatie a plamanilor oferit de echipa Cardio Help este un ajutor care ar putea sa va salveze de probleme de sanatate importante.

Este important sa se aiba in vedere cat timp a trecut de la raceala. De obicei daca simptomele dureaza mai mult de 2 luni dupa raceala atunci ar fi bine sa faceti oricum un consult pneumologic cu invetigatiile uzuale, daca acestea sunt recomandate de catre medicul pneumolog, dupa examenul obiectiv si anamneza.

Precizare

Trebuie sa stiti, insa, ca aceasta verificare este doar un prim pas. Ea nu poate spune totul despre starea plamanilor dumneavoastra si uneori, chiar daca la aceasta verificare totul pare in regula, s-ar putea sa fie nevoie de alte investigatii, cum ar fi o radiografie la plamani sau teste de respiratie ( spirometrie ), pentru a fi complet siguri ca sunteti bine.

 

    Pentru auscultatie sunt disponibile doar zilele de Luni, Miercuri si Vineri    data programare consult
    Cand sa va programam?

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *