...
Telefon: (+40)-745-603-880 | Adresa: Strada Crisanei, Numarul 10, Alba Iulia
analiza dosar a 2-a opinie medicala

Importanta Vitala a Unei A Doua Opinii Medicale

Intr-o lume medicala in continua evolutie, obtinerea unei a doua opinii a devenit tot mai frecvent ceruta. Este o etapa foarte importanta in parcursul de diagnostic si tratament al fiecarui pacient. Prin acest nou serviciu ne straduim sa va oferim pacea mintala si increderea necesara pentru a face alegeri informate in privinta diagnosticului si tratamentului.

a 2-a opinie medicala la Cardio Help Team

 

De ce este importanta o a 2-a opinie medicala ?

Intodeauna exista mai multe cai, moduri de a face un lucru si asta se poate spune si cand vorbim de sanatate.
Care este modul cel mai bun, cat mai personalizat pentru dumneavoastra? Este o intrebare buna la care noi ne vom stradui sa va raspundem.
A 2-a opinie medicala poate insemna de asemenea si o enumerare de solutii alternative de luat in considerare, fie ca este vorba de aflarea unui diagnostic, fie ca este vorba de un tratament personalizat.

Cum Functioneaza Serviciul Nostru?

Pentru a analiza dosarul dumneavoastra medical avem nevoie de:
1. o descriere cat mai detaliata a simptomelor dumneavoastra.
2. documentele dumneavoastra medicale scanate, investigatiile facute ( radiografie, CT, RMN, spirometrii, analize, ekg, holter ekg, ecografie cardiaca, test de efort, angioCT, etc ).
Toate acestea pot fi trimise pe email contact@cardiohelpteam.ro sau puteti sa le incarcati in google drive si sa ne da-ti link de acces.

Alta modalitate ar fi sa le aduceti la cabinetele noastre pe strada Crisanei nr 10, Alba Iulia .

Dupa ce intram in posesia documentelor o sa primiti un link de plata.

Dupa efectuarea platii ne vom ocupa de analiza dosarului dumneavoastra care poate dura intre 1 si  3 zile, cand vom reveni cu toate solutiile care le-am gasit pentru dumneavoastra.analiza dosar a 2-a opinie medicala

Beneficiile Obtinerii Unei A Doua Opinii

Cand vine vorba de diagnostic este important sa fiti siguri ca ati aflat adevarul si ca faceti tratamentul potrivit pentru afectiunea pe care o aveti. Unele afetiuni sunt foarte asemanatoare si pot fi usor confundate daca nu sunt cu foarte mare atentie considerate toate argumentele medicale posibile.
De cele mai multe ori se pot gasi optiuni de tratament mai potrivite in contextul in care fiecare din noi suntem diferiti, avem alte afectiuni asociate si alte tratamente asociate. Interactiunile medicamentoase sau efectele adverse la unele medicamentatii trebuie de asemenea considerate.

Cazuri Reale:

Astmul si BPOC (bronhopneumopatia cronica obstructiva) sunt boli care au uneori un tablou clinic si paraclinic foarte asemanator, motiv pentru care se poate ca Astmul sa fie uneori incadrat ca si BPOC, iar tratamentul sa fie complet nepotrivit.

Hemoroizi si cancerul de colon pot fi uneori confundate. Sangele din scaun poate fi interpretat ca fiind dat de hemoroizi, dar de fapt ar putea fi vorba de cancerul de colon.

Obosela din astmul bronsic poate fi atribuita acesstei boli, dar de fapt sa fie cauzata de apneea de somn.

Durerea in piept poate fi atribuita unei probleme cardiace, cardiopatia ischemica, dar acesta poate fi de fapt data de Astmul bronsic.

Si exemplele pot continua…..

Concluzii

Incurajam toti pacientii care se confrunta cu decizii medicale importante sa ia in considerare beneficiile obtinerii unei a doua opinii.
Pentru mai multe informatii sau pentru a incepe procesul, va invitam sa ne contactati prin acest formular :

     

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *