...
Telefon: (+40)-745-603-880 | Adresa: Strada Crisanei, Numarul 10, Alba Iulia
sterilizare aer de virusuri bacterii microbi Cardio Help Team

Protejandu-va Sanatatea la Clinica Noastra: Lampile Germicide si Siguranta Dumneavoastra

La cabinetele de servicii medicale Cardio Help Team, suntem profund preocupati de sanatatea dumneavoastra. Intelegem ca sunteti o persoana vulnerabila, cu probleme de sanatate cronice si suntem hotarati sa luam masuri extrem de riguroase pentru a va proteja impotriva riscului de virozare pe perioada sezoanelor reci (toamna, primavara, iarna). Acesta este motivul pentru care am implementat la clinica masuri de precautie avansate, care sunt probabil unice in Alba Iulia .

sterilizare aer de virusuri bacterii microbi Cardio Help Team

Lampile Germicide de Recirculare a Aerului: O Revolutie in Protectia Impotriva Infectiilor

Un aspect important de menționat este că aceste lampi germicide sunt complet sigure pentru utilizarea în prezența umană. Ele sunt concepute pentru a distruge microbii în aer fără a pune în pericol pacienții sau personalul medical. Deci, puteți sta liniștiți, știind că aceste dispozitive funcționează în beneficiul dumneavoastră.

Unul dintre cei mai importanti pasi pe care i-am facut pentru a va asigura siguranta este introducerea lampelor germicide de recirculare a aerului. Aceste dispozitive sunt acum prezente in sala de asteptare, sala de investigare si sala de consultatii.

 

Ce fac aceste lampi germicide?

Aceste lampi sunt proiectate sa sterilizeze aerul din incaperi, eliminand microbii si agentii patogeni din aerul care este recirculat. Ele utilizeaza o tehnologie avansata de lumina ultravioleta, doar in interiorul lor nu si in camer,  pentru a distruge bacteriile, virusurile si alti agenti patogeni care pot pluti in aer.

Descrierea imaginii

Cum va protejeaza?

Atunci cand sunteti la clinica pentru o consultatie sau investigatii, aceste lampi asigura ca aerul pe care il respirati este curat si lipsit de microbi periculosi. Astfel, reduceti semnificativ riscul de a va imbolnavi de la alti pacienti sau de la agentii patogeni din mediul inconjurator.

Un Mediu Sigur pentru Fiecare Vizita Medicala

Ne pasa profund de confortul si siguranta dumneavoastra in timpul vizitelor medicale la clinica noastra. Prin implementarea acestor masuri de sterilizare a aerului, dorim sa va oferim linistea deplina in timpul fiecarei vizite.

Fara Temeri de Imbolnavire

Cu ajutorul lampilor germicide, puteti fi siguri ca nu veti contracta infectii sau raceli de la alti pacienti. Suntem dedicati sa va oferim un mediu sigur si curat pentru a va trata problemele de sanatate.

O Clinica in Care Va Puteti Baza

Cabinetele de servicii medicale Cardio Help Team se angajeaza sa ofere cele mai bune servicii medicale si sa creeze un mediu prietenos si sigur pentru pacienti. Suntem mandri sa fim la inaltimea asteptarilor dumneavoastra si sa va oferim servicii medicale de incredere.

In concluzie, siguranta si sanatatea dumneavoastra sunt prioritatea noastra absoluta. Cu masurile noastre riguroase de sterilizare a aerului, puteti avea incredere ca sunteti in cea mai buna grija la clinica noastra. Ne bucuram sa va primim la fiecare vizita si sa va ajutam sa va mentineti sanatatea in cea mai buna forma posibila.

Cabinet Cardiologie
Cabinet Cardiologie

Programare la medic 

Sunteti ingrijorat/a pentru sanatatea dumneavoastra, noi va creem mediul cel mai bun cu putinta ca totul sa decurga bine.

Medicii nostri

pneumologi:

 • Dr. Ene Laura Ina, 
 • Dr. Parastie Angela,
 • Dr. Moldovan Simona
 • Dr. Popescu Alexandra – doar consult apnee de somn

gastroenterologi:

 • Dr. Todor Emilia
 • Dr. Cormos Rodica

endocrinologi:

 • Dr.Toma Ioana
 • Dr. Brai Andrada

cardiologi:

 • Dr. Mada Laura
 • Dr. Grosu Alin
 • Dr. Filan Teodora
 • Dr. Miclea Ioana
 • Dr. Bian Alin

va vor da cele mai bune sfaturi.

Nu ezitati sa ne contactati!

Pentru programare sunati-ne la numarul (+40)-745-603-880  sau programati-va online si vom stabili toate detaliile.

Cardio Help Team   Strada Crisanei, nr. 10, Alba iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *