...
Telefon: (+40)-745-603-880 | Adresa: Strada Crisanei, Numarul 10, Alba Iulia
pulsoximetru nocturn - interpretare pulsoximetrie nocturna

PulsOximetrie Nocturnă Gratuită!

Oferta se încheie în:

👨‍👩‍👧‍👧 Pulsoximetrie nocturna gratuita pentru toti!

Am extins oferta noastra speciala de pulsoximetrie nocturna si acum este disponibila gratuit nu doar pentru pacientii nostri fideli de la Cardio Help Team, ci pentru toata lumea! Profitati de aceasta oportunitate unica pentru a va monitoriza sanatatea in timpul somnului fara niciun cost.

pulsoximetrie nocturna - masurarea in mod continuu pe tip de noapte a oxigenului si a pulsului.

🌙 Ce este pulsoximetria nocturna? Este o metoda prin care se masoara si inregistreaza nivelul de oxigen din sange pe parcursul noptii, ajutandu-va sa identificati posibile probleme de sanatate inainte ca acestea sa devina urgente.

scaderea repetata si drastica a oxigenului pana la nivele de 70% in timpul somnului este sugestiva pentru apneei de somn

😊 Cum puteti beneficia de aceasta oferta? Este simplu! Contactati-ne prin formularul de pe site sau sunati-ne direct pentru a va programa si pentru a primi aparatul de pulsoximetrie la domiciliu (vedeti mai jos).

📞 Sanatatea nu ar trebui sa astepte. Actionati acum pentru linistea dumneavoastra!

Nu ratati aceasta oportunitate! Luati acum legatura cu noi pentru a beneficia de acest serviciu esential pentru sanatatea dumneavoastra! Protejati-va sanatatea si asigurati-va un viitor mai bun!

Programati-va acum:

1. Care sunt pasii?

Intrati in contact cu asistenta noastră care detine pulsoximetrul nocturn. Ea va va oferi acasa un tip de pulsoximetru special, pe care nu il gasiti in farmacii, va va invata sa il purtați în timpul somnului, mentionam ca purtarea lui nu este incomoda sau dureroasa,  iar in ziua urmatoare va intalniti sa il inapoiati. Ea va transmite datele medicului dr. Mada Viorel pentru citire și veți avea rezultatul testului GRATUIT in maxim 5 zile.

Nu ratati aceasta sansa unica in Jud Alba, inscrieti-va in formularul de mai jos:

Recomandat in special persoanelor care au probleme de irascibilitate, sforait sau celor care se trezesc dimineața foarte obositi.

Trimiteți aceasta informație si persoanelor care considerați ca au nevoie de acest TEST Gratuit!

 2. Inregistrati-va sau Sunati-ne

Pentru a lua pulsoximetru nocturn

din orasul dumneavoastra inscrieti-va in formularul de mai jos

SAU

sunati-ne la numarul de telefon corespunzator:


    0.723.099.322

    0.745.603.880
    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *