...
Telefon: (+40)-745-603-880 | Adresa: Strada Crisanei, Numarul 10, Alba Iulia
despre secretul Ventolinului de vorba cu un medic pneumolog Cardio Help Team

ATENTIONARE

Cititi articolul pana la capat, nu ne asumam nici o decizie gresita pe care puteti sa o luati daca cititi doar o parte din articol sau daca nu respectati sfaturile noastre.

 | Nu intrerupeti in nici un caz !!!  | Ventolin pana cand nu ajungeti la medic, el este medicatie de salvare, chiar daca nu se comporta prea bine cu dumneavoastra pe termen lung, va salveaza de fiecare data la nevoie. 

Ventolinul, luat singur, se comporta ca si un camatar in Astmul bronsic

Ventolinul se comporta ca si un camatar in Astmul bronsic

Ventolin spray folosit singur in astmul bronsic se comporta exact ca si un camatar. Se comporta foarte rau .

„Cum asa?” spune pacientul. „Eu cand iau Ventolin ma simt foarte bine. Daca nu ar fi Ventolinul nu as mai avea aer”

Medicul: Da, asa este si cu camatarul cand cineva imprumuta banii, se simte foarte bine, este foarte bucuros, a reusit sa scape de data asta, pe termen scurt are suficienti bani.

Dar pe termen lung, Ventolinul, ii ia aerul cu dobanda, chiar fara sa isi dea seama. Il tine in continuare la marginea prapastiei, doar ca sa mai poata lua dobanda in continuare de la el. Il salveaza de fiecare data, doar ca sa ii mai ia aer cu dobanda din nou si din nou.

Ce poate fi mai greu decat lipsa aerului? O viata cu care sa nu poti face nimic.

Programare la medic

Acum ca ati aflat secretul Ventolinului, va asteptam la Cardio Help Team ca sa va scapam de acesta pacoste. O sa va dam medicatii mult mai bune care stiu sa se comporte. Alte spray-uri care contin si antiinflamator inhalator este probabil sa va amelioreze mult boala asmatica, daca in acest moment folositi doar Ventolin.

despre secretul Ventolinului de vorba cu un medic pneumolog Cardio Help Team

PRECIZARI: Ventolinul reprezintă un tratament esențial în situații de urgență, contribuind la salvarea unui număr semnificativ de vieți. Totuși, utilizarea sa inadecvată constituie un factor de risc pentru agravarea afecțiunii asmatice.

Ventolinul luat impreuna cu alte medicatii spray-uri, antiinflmatoare inhalatorii, se comporta bine. Comportamentul lui se schimba atunci cand este singur.

La fel se comporta si Teotard si Miofilin, frati de camatarie mai vechi cu Ventolinul.

Va avertizam sa fiti responsabili, nu va schimbati dumneavoastra tratamentul,  orice schimbare in medicatie trebuie facuta doar de catre medicul pneumolog, avand in vedere ca fiecare pacient este diferit si tratamentul trebuie personalizat.

Aceasta povestioara este o simplificare a mecanismelor complexe din tratamentul asmului si este menita pentru o intelegere mai directa si memorare marita a cursului de actiune corect in tratamentul asmului bronsic.

FOARTE IMPORTANT ( FACETI EXACT ASA CUM SCRIE): continuati sa imprumutati aer de la Ventolin, Miofilin sau Teotard, ori de cate ori aveti nevoie, exact ca si pana acum, pana cand ajungeti la noi pentru schimbarea tratamentului.

Daca astmul dumneavoastra nu evolueaza foarte bine va asteptam la consult cat mai repede la medicii nostri pneumologi:

Dr. Pneumolog Moldoan Simona

Dr. Pneumolog Parastie Angela

Pentru programare sunati-ne la numarul (+40)-745-603-880
sau programati-va online si vom stabili toate detaliile.

Cardio Help Team, Strada Crisanei, nr. 10, Alba Iulia .

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *