...
Telefon: (+40)-745-603-880 | Adresa: Strada Crisanei, Numarul 10, Alba Iulia
aparatura de varf, ecograf vivid E90, pentru diagnostic si ingrijire medicala de cea mai buna calitate la Cardio Help Team, Alba Iulia

 

 

Angajamentul Cardio Help Team pentru Aparatura de Varf

La Cardio Help Team, cabinete medicale ambulatorii, intelegem importanta tehnologiei avansate in domeniul diagnosticului medical. Prin urmare, investim constant in echipamente de ultima generatie, constienti de faptul ca precizia diagnosticului este foarte importanta pentru succesul tratamentului. Ne putem mandri cu ecograful Vivid E90, un instrument de ultima generatie in imagistica medicala. Datorita capacitatii sale de a oferi imagini de o claritate exceptionala, Vivid E90 a devenit rapid un element esential in evaluarile noastre diagnostice, permitandu-ne sa detectam cu acuratete si promptitudine diverse afectiuni.

Medici cu Experienta si Dedicare pentru cea mai buna Ingrijire

Calitatea aparaturii noastre este complementata de expertiza si dedicarea medicilor nostri. Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta vasta si o pasiune profunda pentru medicina. Acestia lucreaza si in spitalul de stat in Alba Iulia, Cluj Napoca, Cugir, Aiud, Cugir:

  1. Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia – Bulevardul Revoluției 1989 23, Alba Iulia – Dr. Ioana Micle, Dr. Teodora Filan, Dr. Mada Laura
  2. Policlinica spitalului – Sdtrada Musetelului nr 2 Alba Iulia ) – Dr. Ioana Micle, Dr. Teodora Filan, Dr. Mada Laura
  3. Dispensar TBC – strada Crisanei nr 1 Alba Iulia  – Dr Popescu Alexandra, Dr. Moldovan Simona
  4. Medicala V – Strada Tabacarilor, nr. 11, Cluj Napoca – Dr. Grosu Alin
  5. Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud – Str. Varga Ecaterina, nr. 6, Aiud  – Dr. Parastie Angela
  6. Spitalul Orasenesc CugirStrada Nicolae Bălcescu 5 – Dr. Ioana Toma.
  7. Spitalul Blaj – Dr pneumolog Ene Laura Ina si Dr. cardiolog Bian Alin

si beneficiaza de o continua dezvoltare profesionala si acces la cele mai noi cercetari. Ne mandrim ca medicii nostri sunt nu doar extrem de bine pregatiti, dar si multumiti de aparatura de inalta calitate pe care o punem la dispozitia lor. Aceasta le permite sa realizeze diagnostice precise, fiind un pilon crucial in asigurarea ingrijirii medicale de top.

Crearea unui Mediu de Lucru Favorabil

Constienti de faptul ca satisfactia personalului nostru se reflecta direct in calitatea serviciilor pe care le oferim, ne straduim sa cream un mediu de lucru placut si motivant. Suntem convinsi ca un personal fericit si implinit profesional este cheia pentru a oferi pacientilor ingrijirea de care au nevoie in cele mai bune conditii. Prin urmare, investim in bunastarea si dezvoltarea continua a echipei noastre, asigurandu-ne ca fiecare membru se simte valorizat si important in cadrul Cardio Help Team

Tehnologia ca Pilon Fundamental in Diagnosticul Corect

Intelegem ca un diagnostic corect este adesea dependent de calitatea echipamentului de diagnosticare. Avand acest lucru in minte, ne-am straduit sa furnizam doar aparatura medicala de cea mai buna calitate. Ecograful Vivid E90 este un exemplu perfect al angajamentului nostru in acest sens, permitand detectarea cu acuratete a problemelor de sanatate, chiar si in stadii incipiente.

aparatura de varf, ecograf vivid E90, pentru diagnostic si ingrijire medicala de cea mai buna calitate la Cardio Help Team, Alba Iulia

Va Invitam sa Beneficiati de Expertiza Noastra

Ne dorim sa oferim pacientilor nostri cele mai bune servicii medicale posibile. In acest scop, va incurajam sa programati o consultatie in cadrul cabinetelor noastre, unde tehnologia avansata si experienta medicala de exceptie se imbina pentru a va oferi ingrijirea de care aveti nevoie.

Va asteptam sa descoperiti diferenta pe care o poate face un diagnostic precis si rapid, realizat cu ajutorul tehnologiei de ultima ora si a unei echipe medicale dedicate si competente. Programati-va acum pentru a ajunge la o sanatate optima.

Programare la medic

data programare consult
Cand sa va programam?

In concluzie, daca credeti ca aparatura de top este importanta si experienta medicilor nostri sunt importante pentru calitatea actului medical, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru programare sunati-ne la numarul (+40)-745-603-880  sau scrieti-ne pe WhatsApp 
sau programati-va online si vom stabili toate detaliile.

Cardio Help Team   Strada Crisanei, nr. 10, Alba iulia

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *