...
Telefon: (+40)-745-603-880 | Adresa: Strada Crisanei, Numarul 10, Alba Iulia
Simulare apnee de somn

Incercati sa faceti o simulare apnee pentru a simți efectele apneei de somn

Ati fost diagnosticati cu apnee de somn, la pulsoximetrie nocturna? Daca da, atunci este foarte simplu sa va dati seama ce inseamna apneea de somn.

Pulsoximetru Cardio Help Team
Pulsoximetru Cardio Help Team

Trebuie doar sa faceti o simulare apnee de somn in timp ce sunteti constient(a) si o sa va dati seama la ce stres mare este supus corpul in timpul noptii, uneori in mod repetat.

Simulare apnee de somn
Simulare apnee de somn

Simularea o putem face fara sa exageram, pana cand ajungeti la un disconfort usor sau mediu, tinandu-va respiratia (gura inchisa si degetele strang nasul) si masurand saturatia oxigenului cu un pulsoximetru obisnuit. In felul acesta, o sa puteti observa:

in cat timp tinerea respiratiei va duce la o scadere importanta a oxigenului, la fel ca si scaderile pe care le aveti noaptea. Este atat de simplu.

scaderea repetata a oxigenului in timpul somnului este sugestiva pentru apneei de somn scaderea repetata si drastica a oxigenului pana la nivele de 70% in timpul somnului este sugestiva pentru apneei de somn

Programare la investigatii sau consult de somnologie

Daca ati facut testul de simulare apnee si am reusit sa va convingem, atunci va asteptam sa faceti urmatorii pasi in diagnosticarea si tratamentul apneei de somn:

  1. Daca ati facut pulsoximetrie nocturna, va asteptam la programare pentru poligrafie nocturna . Se face tot la dumneavoastra acasa, doar ca va dam un aparat mai complex.Pentru programare ne puteti suna la numarul de telefon  (+40)-745-603-880 sau va programati mai jos si va sunam noi:    • Daca ati facut poligrafie, va asteptam sa va programati la consultul de somnologie la dr. Popescu Alexandra pentru a primi cele mai bune sfaturi in legatura cu apneea de somn.Pentru programare ne puteti suna la numarul de telefon  (+40)-745-603-880 .

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *